Šaty Idris

78,00 €
Kód: 7824070000

* Povinne vyplnené polia

Dostupnosť: skladom

    Popis produktu

Pozdvihnite váš štýl na novú úroveň s našimi šatami IDRIS s elegantným lodičkovým výstrihom. Tieto šaty sú zárukou štýlovej pohody a sofistikovanej elegancie, čo ich robí ideálnym doplnkom pre každú príležitosť. Šaty voľného strihu ponúkajú dokonalý komfort, čo ich robí skvelou voľbou pre každodenné nosenie alebo špeciálne udalosti. Ich dizajn má modernú líniu, ktorá sa krásne prispôsobí vašej postave.

Lodičkový výstrih dodáva týmto šatám elegantný vzhľad, zvýrazňujúc vašu krásu a ženskosť. Trojštvrťový rukáv s rázporkom po obvode a mašľou na konci pridáva šatám jemný nádych, čo ich robí neodolateľným kúskom do vášho šatníka. Nechajte sa očariť týmito šatami, ktoré vám poskytnú pohodlie, eleganciu a sebavedomie v každej situácii. Objavte svoj štýl s týmito šatami, ktoré vám prinesú nekonečné množstvo komplimentov!

- šaty voľného strihu

- bez zapínania

- lodičkový výstrih

- trojštvrťový rukáv s rázporkom po obvode s mašlou 

 

Viac info
  • Zloženie: 97% polyester, 3% elastan
  • Výška modelky: 174 cm
  • Model má veľkosť: 36
  • Krajina pôvodu: Slovensko
Chcete, aby sme vás upozornili, keď bude k dispozícii veľkosť x ?

Ak nám dáte svoj súhlas, upozorníme Vás, keď bude odev dostupný. Viac informácií o používaní Vašich údajov a uplatnení Vašich práv nájdete v našich Zásadách ochrany súkromia a používania cookies.

Môže sa Vám páčiť